Behandlinger

MassasjeMassasje kan gi bedre kroppsholdning ved å hjelpe spent muskulatur tilbake til en mer balansert posisjon. Korte spente og ømme muskler får tilbake elastisitet og bevegelighet. Dette er årsaken til at både idrettsutøvere og mosjonister ofte får massasje jevnlig. Massasje frigjør også lykkehormoner (endorfiner), samt hormoner som reduserer stress og roer sinnet (oxytocin). Du kan velge mellom lett velværemassasje/antistressmassasje med eteriske oljer, den vanlige klassiske massasjen, den dype sportsmassasjen, eller Snart Mamma massasje. Massasje kan fint kombineres med kopping , IASTM og akupunktur ved spesielt spent og vond muskulatur. Du vil føle deg roligere, mykere, mer bevegelig og avslappet med jevnlig massasje. Jeg har lang erfaring med massasje av gravide, anbefales! For deg som tar massasje jevnlig, kan jeg tilby klippekort på 5 eller 10 klipp, det lønner seg! Dempet belysning, rolig atmosfære og behagelig musikk får deg til å slappe av under massasjen. Ta en pause fra hverdagen! 


Bestill time her

Akupunktur Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsmetode, som kan brukes ved en rekke plager og lidelser, spesielt smertetilstander i muskler og ledd, rygg- og nakkeplager, stive muskler, mage- og tarmproblemer, tretthet og slapphet, nedsatt immunforsvar, m.m.
Akupunktur er en trygg behandlingsform når den blir utført av en kvalifisert terapeut. Egner seg veldig bra i kombinasjon med massasje.
Hvem klassifiseres som akupunktør:
En klassisk akupunktør anvender den opprinnelige akupunkturen basert på tradisjonell kinesisk medisin og teori, kombinert med medisinsk akupunktur. Den sistnevnte er en akupunkturform som kommer fra vesten og er nålebehandling mot smerter og triggerpunkter. Vær obs på at det finnes aktører som promoterer og selger kurs innen triggerpunktbehandling/dry needling/IMS som kun går over et par dager (helgekurs). Terapeuter som anvender denne formen for nålebehandling  er ikke «klassiske akupunktører», og innehar ikke kompetanse innen tradisjonell kinesisk medisin, men anvender kun triggerpunktbehandling eller smertebehandling. Dette kan være forvirrende for mange. En klassisk akupunktør anvender begge formene i klinisk praksis med kvalifikasjoner til å håndtere begge akupunkturformene.  Det tar flere år å utdanne seg til akupunktør, og utdannelsen er i dag en godkjent bachelor

Bestill time her
Snart MammaKroppen går gjennom mange forandringer under graviditeten. Vektøkningen fører til belastning på muskler og ledd, og skjelettet og leddene blir løsere og mer fleksible. Økt væskeinnhold i kroppen sørger for at hjertet og nyrene jobber på spreng. Massasje stimulerer muskler og blodomløp, og gjør deg avslappet. Det skal også kunne hjelpe på smertene under fødselen. Det anbefales å gå til en profesjonell massør. Noen fraråder enkelte typer massasje i første trimester, så hør med legen din eller jordmor for å være på den sikre siden. Fra andre trimester er det helt trygt å få massasje.
Jeg tilbyr massasje for gravide fra 30 til 75 min, klassisk akupunktur for plager under svangerskapet, samt modningsakupunktur fra uke 36.
Dempet belysning og rolig avslappende musikk er en selvfølge i alle behandlinger.

Bestill time her